Verhaal. Paasbier.

GEVOELSJOURNAAL

Goedemorgen lieve mede-gevoelslezer. Het is 1e Paasdag en de zon straalt al net zo vrolijk als de Paashaas wellicht is. Hier heb ik al een aantal dagen behalve Bruin Beer ook klaas paashaas in het raam staan. Kunnen de kids ook de Paashaas zoeken. Ach, je kan maar creatief zijn he?

Gisteren kwam bij ons de Paasvader. Wij hebben onszelf getracteerd op een ‘Paaspakket’. Hiermee steunen wij het volgende dorp met een restaurantgelegenheid in barre tijden, en wij laten ons lekker verwennen. Gisteren kwam de Paasvader het speciaalpakket bier brengen. Vandaag komt de Paasbruch gebracht door de Paashaas (denk ik) en morgen brengt men een gourmetpakket. Wij vermaken ons wel.
Natuurlijk missen wij onze kids en kleinzoon, de gezelligheid, en het samenzijn. Maar wij hebben elkaar en het ‘samen nog’. velen kunnen dat niet zeggen, of het ‘gezinsverhaal’ niet. Sommigen zelfs beiden.

Ik wens ieder die het nu zo nodig heeft veel sterkte. In je alleenzijn, je eenzaamheid, ziekte, angst, paniek of problemen.Je ouderdom kwetsbaarheid fysiek, mentaal of emotioneel. In je jeugd, in ook kwetsbaarheid fysiek, mentaal of emotioneel.. Niet ieder gezin is veilig, niet iedere ouder altijd even liefdevol. Deze tijden zijn stressvol en dan komen wij elkaar én onszelf nog wel eens tegen. Niet iedereen kan dat altijd op een goede manier oplossen. Hulpverlening, opvang, vluchtwegen …. dat alles is ook verdwenen . Mijn hart gaat ook naar hen uit. Mocht er iemand zijn die in ‘nood’ is voor een warm open hart en een luistererd oor. Schroom niet bij behoefte een pb-tje te doen. Dit mag ook zonder dat je tot bovenstaande groep behoort. Er zijn genoeg mensen die het moeilijk hebben. Je verhaal delen kan wellicht zoveel helen ©, is een eigen quote van mij die wellicht veel waarde heeft, of van waarde kan zijn.

Ik wens je een mooie dag toe, de zon schijnt….dat doet veel. Maak er wat van . Heb je van bovenstaande ‘moeiten’geen last, ben er dankbaar voor en geniet je lief, liefde, je gezin, op afstand je ouders, vrienden, geliefden. Ze zijn er nog, en er zijn vele wegen te contacten!.

Pas goed op jezelf …en elkaar

Knuff MJ …

3 gedachtes over “Verhaal. Paasbier.

  1. Genieten jullie maar lekker van alle (bijna) plaatselijke heerlijkheden de komende dagen, doe ik ook met het ‘witte goud’ en toebehoren van een dorp verder waar ik zo heen ga.
    Liefs en een dikke paasknufdel voor beiden 💋🐰🐣😘

    Like

  2. Wat een prachtig gevoelsjournaal, ziet er lekker uit….fijne paaszondag voor jullie gewenst, geniet ervan samen ❤🙋‍♀️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s