2 gedachtes over “Gedicht. Herfst-dip

 1. Een goede kennis heeft hier idd last van, het lijkt mij vreselijk 😔.
  Ik doe wat ik kan, al jaren lang, maar bijna alles wordt afgewezen of genegeerd

  Like

 2. Het is ook niet makkelijk voor degene die er last van heeft én de omgeving. Als een aanbod wordt afgeslagen heb je oo geholpen, men ‘wil’ het niet. Dat heeft niets te maken met ene afwijzing naar jow adres. Je kunt iest aanbieden, wil men het net isjou aanbod nog steeds uit een goed hart. Met een goede intentie. Als een ander dat niet wenst mag dat ook !

  Het gaat om het uitreiken. Wil de ander jou ‘hand’ niet is dat ook goed, dan help je deze door niet (verder)aan of je op te dringen en de wens van de persoon te respecteren en accepeteren. Je kunt hooguit in/naar jezelf kijken wat deze ‘afwijzing’ met JOU doet (daarin kan en les/proces voor jou liggen wellicht)
  MJ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s