8 gedachtes over “Gedicht. Ver-kleding

  1. Herkenbaar, maar precies andersom. Soms trek ik het ‘strijdkleed’ juist aan om ergens doorheen of ergens in te gaan. Eenmaal over de ‘streep’ en het kleed kan weer uit

    Liked by 1 persoon

  2. Dat kan ook in en voir jezelf. Ik heb het hier over degene die altijd ‘sterk’ zijn …of lijken.. did hun kwetsbaarheid zelden laten zien. Daardoor kan de ander wel eens denken dat ze geen ‘last’ hebben van diezelfde kwetsbastheid die wij eigenlijk allemaal delen. Alleen niet allemaal laten zien. Of sommigen altijd …sls ‘slachtoffer’ van. Jij hebt het hier iver jezelf ‘aanpakken’ om weer door te gaan. Bergrijp ik jou hierin goed lieverd?

    Like

  3. Als je het zo uitlegt dan klopt het bij mij ook wel idd 😏, ik moet het ‘strijdkleed’ misschien wat vaker af doen en mijn echte ‘ik’ laten zien 🤔

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s