4 gedachtes over “Poem. Please

  1. Tja, ook producten van eigen ouders . zonder bewustwording en bewustzijn gaatn er dingen fout. Een maal volwassen is het ook aan het oudere ‘kind’ de verantwoordelikheidheid voor de eigen heling te nemen mochten dingen fout zij gegaan. Er is hulp, en tegenwoordig veel kennis en kunde wél om het eigen leven te (her)kaderen en te mogen groeien.

    Like

  2. Jazeker! Daar heeft elk kind recht op. Al krijgt niet elk kind het omdat ouder niet altijd instaat zijn, of door eigen kunnen, of door eigen ouders die ook ooit kind waren en wellicht ook niet zo gelukkig met ‘modelouders’. Toch is er tegenwoordig veel kennis en kunde om kinderen of ‘oudere’ kinderen (alsnog) tot hun recht te laten komen zodat men mee om leert gaan met gemis en tekorten. Bewustwording en bewustzijn kan veel oen …OOK voor de volgende generaties zodat pijn en ellend eniet ‘zomaar’ doorgegeven wordt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s