10 gedachtes over “Gedicht. Terug naar de ‘Bron’

 1. Gelukkig maar lieverd, er zullen velen zijn (waaronder ik) die jou nog lang niet willen en kunnen missen ❤️

  Geliked door 1 persoon

 2. Hihi, ook voor jou hetzelfde antwoord lieverd. Wat ik zo bijzonder vind. Ik heb deze gedichten maanden geleden gemaakt en voor deze data ingepland. Toen was er van corona of ‘gewijzigde tijd’ nog geen sprake. In deze tijd behoor ik tot die ouderen die daarover na mag/moet gaan denken. Wat wil je/hoe sta je in het leven en het eventueel ‘overgaan’. Zeker als je tot de ‘kwetsbaren’ hoort, zoals jij, Mary en ik ook zijn.

  Like

 3. Ik denk er net zo over Mary-Josè, als de tijd daar is, ben ik er klaar voor.
  Heb een bijna doodervaring gehad en dan weet je hoe mooi het is 💕

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s