Verhaal. Fijne Paasdagen.

GEVOELSJOURNAAL.

Goedemorgen lieve mede-gevoelslezer.

Hierbij je gevoelsontbijtje van eerste Paasdag. Een feestzondag dus. Wel een met een met een bijzonder tintje. Ik wens je een mooie Paasdag toe, hoe jij deze ook wilt vieren. of dat nu naar de kerk gaan is, thuis je overpeinzingen daarin hebben of het gewoon als een feestdag vieren waarin paashaas en eieren de hoofdmoot zijn. Of beiden. Alles is goed, zolang je het leven maar in liefde viert met alles wat het met zich meebrengt, wat mij betreft.

Ik heb zo mijn eigen overdenkingen en vier tevens de eieren omdat ik er alle dagen al gek op ben en de paashaas vier ik dit jaar ook extra, daar wij allemaal dit jaar een beetje ‘het haasje’ zijn met alles wat er in ons land en in de wereld gaande is. Ik gun ons land en de wereld een mooie liefdevol, vredige ‘wederopstanding’. Liefde, vrijheid, gelijkwaardigheid, menselijkheid, gezondheid en geluk voor iedereen. Een vredige wereld waarin menselijkheid, liefde en verbinding de verbindende factor is en niet het geld en/of de macht. een wereld waarin de ‘zachte kracht’ van het hart mag ‘regeren’, liefdevol, respectvol, vanuit menselijke waardigheid.

Wat zou voor jou een mooie wereld zijn? Hoe zou die er voor jou uitzien?

Geniet je 1e Paasdag. pas goed op jezelf … en elkaar!

Knuff MJ

Ps. Mochten er onverhoopt (taal)fouten in mijn tekst(ne) zitten, mag je mij daar zeker op wijzen. Ik lees n.l makkelijk over mijn eigen fouten heen.

Een gedachte over “Verhaal. Fijne Paasdagen.

  1. Goeie middag lieverd, een prachtig ontbijtje met mooie overpeinzingen.
    Ik vier graag mee met een ieder op zijn/haar eigen wijze, maar wel in vrede en met liefdevolle gedachten en niet met beperkingen en ‘verstopte’ dictatoriale verplichtingen/overtuigingen.
    Moge het volgende paasfeest weer op de ‘normale’ manier gevierd kunnen worden.

    Hier ben ik geen taal/slip off the pen tegengekomen lieverd 😉😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s