3 gedachtes over “Gedicht. Als je geen visie hebt

 1. Ik vertrouwde niet in mijzelf. Terwijl ik diep van binnen al veel weet.
  Op één of andere manier, handelde ik uit mijn diepste weten.
  Een overleving modes.
  Intens verdriet en gekwetst voelen , zorgden ervoor ‼️ hoe ik kan profileren ‼️
  Het jaar 2021 heeft mijn ogen en bewustwording gestimuleerd.
  Nu mijn angst om niet erkend te worden
  Is niet meer nodig. Tja mijn intense verdriet zal mij blijven helpen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lieve Leonie. Je hebt een zwaar en intens jaar achter de rug zo ik begrijp. Een jaar vooral jezelf terug te (her)vinden, van overleven naar leven te gaan. Met alles waar je dan doorheen gaat aan gevoelens en emoties kan dat zeer zeker pittig zijn. Je bent het meer dan waard zo voor jezelf te gaan staan, jezelf te omarmen en jezelf en jouw-zelf die erkenning te geven er te mogen zijn, van belang te zijn in heel jouw liefdevolle zijn. Je verdriet is ook ‘verloren liefde’, het niet gezien zijn, niet op jouw eigen waarde geschat te zij ..nu heb jij je eigen waarde ontdekt en omarmt, jezelf met liefde verwarmt. Jij bent van waarde en meerwaarde! Ik maak een buiging voor jouw ‘zielenwerk’. Knuff MJ ❤

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s