4 gedachtes over “Gedicht. Straks spreken we alleen nog computertaal

 1. “computer zin en onzin ”
  Die instroom , kunnen we niet stoppen.
  De bibliotheek vind ik een belangrijke bijdrage aan jeugd.
  Stopwatches gebruiken? Afspreken wanneer en hoelang achter een game oud.?
  Eigen handschrift en schrijven is ook zo iets
  Sommige jongvolwassenen hebben al moeite om iets fatsoenlijk op papier te schrijven. Zo sneu ‼️‼️‼️
  Benieuwd hoe de toekomst hierin zal zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Klopt Leonie, we kunnen de vooruitgang niet stoppen. Maar niet alles is altijd vooruitgang of een vervanging voor. net wat je aangeeft, als wij niet meer leren schrijven en live communiceren (communicreen doen wij zlef veelal met 80% non-verbaal! ). het is net als met ales … de de balans vinden. Niet op één paard wedden. En ja, zonder stekker niet kunnen lijkt mij niet handig. Je afhankelijk maken van alleen techniek is natuurlijk ook niet alles. De toekomst zal het leren .

  Like

 3. Tsja…je ziet het al in heel veel afkortingen via de computer of internet. En waarop aangestuurd wordt is toch…robotisme…waarin ook geprobeerd wordt om de mens ver weg te blijven bij zijn of haar gevoel en zo ook bij …kinderen. Gelukkig dat er nog zoveel mensen menselijk blijven en dit ook meegeven aan hun kinderen, Laten we vooral menselijk en mens blijven ❤

  Geliked door 1 persoon

 4. Lieve Georgette, gelukkig zijn er velen die hun menszijn inderdaad vieren en omarmen. Dat is onze natuur. En ik denk dat dat ook zo moet blijven en ook zal blijven. Wij worden ons er nu wellicht nog meer bewust van , van dat belang . Laten wij gewoon mens zijn en blijven idd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s