4 gedachtes over “Haiku. Informeer je goed

 1. Ik sta voor al mijn kinderen. Ook de aanhang.
  Kleinzonen merk ik op, bestaat een woordloze band Op afstand.
  Belangrijk is afstand te bewaren.
  Hun eigen ontwikkeling is belangrijk.
  Trouwens mijn innerlijke kind heeft mij ook nodig.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dank je voor je reactie Leonie. Mooi he hoe liefde, verbinding in een mooie verbondenheid kan uitgroeien. Ieder heeft een eigen weg en toch kun je in verbinding en verbondenheid op afstand er zijn en ‘zijn’. ieder heeft de eigen ruimte nodig. Liefde is niet claimen of doodknuffelen immers 😉 Zeker mag je goed voor je innerlijke kind zorgen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s