4 gedachtes over “Gedicht. Samenleving

 1. Prachtig! Mijn doel. Juist die diversiteit boeit mij.
  Toch sluit ik hele nare mensen uit mijn kring. Juist deze personen hebben behoefte om intelligente personen neer te halen.
  Ik noem hun giftige personen. Accepteren ‼️
  Er zijn grenzen .
  Deelname aan onze samenleving nu, is belangrijk.
  Voedsel fysiek en mentaal blijf ik geven .

  Geliked door 1 persoon

 2. Leonie, dank voor je reactie. Diversitiet is ook boeien óók in het (ver)kiezen wat bij jou past. Jij bepaalt wie in jou ‘inner circle’ toelaat. J ekunt nog steeds de ander respecteren en de diversitiet koesteren. Ook het (de ander) láten in respect mag en kan. Ik respecteer ieder, maar nodig ook niet iedereen daarmee in mijn huis uit of deel mijzelf daar volledig. Zeker er zijn grenzen. met die accepteren en respecteren voorkomen wij ‘oorlog’ bv. Je mag en kunt voorkeuren hebben zonder de ander uit te sluiten 😉

  Like

 3. Mooi lieve MJ, dat zet je ook aan het denken: samenleving…Kortom…samen-leven en klopt ook ….dat doe je samen. En eigenlijk maakt die diversiteit het interessant. En ja…ook verdraagzaamheid en elkaar vrij laten in de keuzes…en karaktereigenschappen. Wel mooi om hier even bij stil te staan. Dank je, erg mooi ❤

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s