6 gedachtes over “Haiku. De jeugd in verdriet

 1. Ook voor de jeugd is dit een moeilijke tijd en vraag mij soms ook af hoe zeker hun toekomst zal zijn of hoe het eruit zal zien. Dan hoop ik dat zij ouders hebben waar zij mee kunnen praten en natuurlijk ook met hun vrienden. Ja. lastig. Gelukkig zie ik veel jeugd samen bij mij in de buurt, fanatiek voetballen, spelen met elkaar en de jongeren die hier bij mij om de hoek werken, tussen het vakken vullen door hoor je ze gezellig met elkaar kletsen en lachen en elkaar helpen, dat maakt mij blij ❤

  Geliked door 1 persoon

 2. Wellicht is het in de steden anders Caroline. Het ligt ook aan de oudes denk ik. Als zij ‘streng in de leer’ zijn hebben de kids weinig ruimte. en gelukkig zijn er ook ouders en jongeren die hun hart volgen.

  Like

 3. Leonie, ik hoop ook dat ze ouders/ loved ones hebben die hen ook de ruimte geven hun hart te volgen en hen vrij laten zich te ontwikkelen. De kinderen hebben het zwaar, zij zijn de toekomst. Het zou mooi zijn als men zich daar wat meer op focused wellicht. Wij zijn geen ‘eenheidsworst’

  Like

 4. Ja Georgette, ik hoop dat ze ouders/loved ones hebben die hen de ruimte geeft hun hart te volgen. WIj zijn geen ‘eenheidsworst’. Elke leeftijdsgroep heeft de eigen behoefte en noden. De jeugd is de toekomst, daar mag wat meer aandacht voor zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s