4 gedachtes over “Gedicht. Waarom

  1. Hoe deze stellen ervaren, kan ik persoonlijk geen mening achtergelaten.
    In eigen omgeving ken ik voldoende stellen hierin.
    Intens verdriet. Voor velen duidelijk een groot gemist . Ook voor groot ouders. Is duidelijk een groot gemist.

    Geliked door 1 persoon

  2. Klopt Leonie, en voor ieder is het ook de eigen ervaring. En ieder gaat er op de eigen manier vanuit de eigen ‘structuur’ mee om. Toch is het veelal een intrinsieke behoefte van velen en daarmee ook een groot pijnpunt kan zijn. Inderdaad kan het ook voor grootoudres in spĆ© een behoefte zijn die niet ‘vervult’ wordt. (al heb je geen ‘recht’ op je grootoudreschap als zodanig. De ouderrrol mag een ‘keuze’ zijn voor ouders. Niet ter vervulling van de behoefte van grootouders wellicht. hoewel het verdriet over en de behoefte eraan er mogen zijn. Is het niet de taak van kinderen hun ouders grootouders te laten worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s