4 gedachtes over “Tekst. De rechter en het recht

 1. Recht is recht spreken?
  Pfffffy…..
  In onmacht afwachten ‼️
  Het ” recht systeem ” is een verstikkende systeem.
  Ik denk aan onze zwakker jeugdzorg ‼️

  Geliked door 1 persoon

 2. Caroline, ik weet niet of ze te ‘slap’ zijn. En het geldt ook niet voor iedere rechter. Een rechter behoort neutraal te zijn en geen voorkeuren te hebben zoals zonder goede toetsing alleen de politiek te volgen. Het scheiden der machten lijkt meer en meer te verwateren. De eigen taak van de rechtsgang. De rechter zou wat mij betreft meer informatie van beiden kanten mogen bezigen in deze situatie waarin onze rechten enorm onder druk (blijven)(d) staan. Zij zijn juist voor een crisis geschreven onze rechten te beschermen tijdens crisis. ik mis daar wat. Hoewel dit uiteraard mijn beleving is.

  Like

 3. Leonie, ik voel en leef helemaal met je mee. Ik ervaar het ook zo. Het scheiden der machten lijkt/blijkt niet echt (meer) te werken Jeugdzorg daar kan ik be\oekwerken over schrijven, en geen mooie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s