4 gedachtes over “Gedicht. Ruimhartig

 1. Ik ben heb dat heel lang gedaan, ben iets voorzichtiger geworden, omdat er nog wel eens flink op mijn hart werd getrapt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tja, verharding

  Individueel gerichte maatschappij ‼️
  Toch ondervind ik bij sommige personen saamhorigheid.

  Omzien

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja, Leonie, individueel gericht, maakbare samenleving… verdeel en heers noem het maar. gelukkig kunnen wij als individu onze eigen wensen ook inzetten. Niet in kampen denken, en verbindingen aangaan met mensen waar je de verbinding me ehebt en die elkaar zo kunnen voeden. Je hoeft het niet eens te zijn respectvol te (kunnen/willen) blijven denk ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s