4 gedachtes over “Gedicht. Jezelf

 1. Wat is ‘normaal’ en wat is ‘bijzonder’?
  Ik vind ieder wezen speciaal

  Like

 2. ” wat is normaal ” ????

  Ik ben normaal.
  Blij met mijn actie ‼️

  Past beter in mijn stijl van leven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Menigeen doet wat ‘normaal’ is …sociaal gewenst gedrag dus. Wat niet wil zeggen dat je je eigen uniquiteit niet hebt waardoor zelf nadenken en voelen wat voor jou werkt wellicht je meer opbrengt voor jezelf en je groei. Altijd binnen de lijntjes kleuren, nooit een ‘uit de band’ springen kan ok gemiste kansen inhouden. Of jezelf leren kennen als een uiek wezen. ALs je jezelf dat teostaat kun je het speciale wellicht ook in de ander zien. Niemand is hetzelfde immers

  Like

 4. Ja Leonie, het ‘normaal’ is meestal het sociaal gewenste. Daar zit het leven mee vol. de kunst is ook je eigenheid te behouden en ook de ader deze ruimte te gunnen denk ik. Er kunnen mooie dingen uit ieders creativiteit komen, waar ook de wereld wel bij vaart. Normaal is wat jij omarmt in jouw zijn. Als het voor jou goed voelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s