Verhaal. Ontplofte mailbox met gedichten en haiku’s.

OH HEMEL.

Gisteren heb ik vele uren gespendeerd om een flinke hoeveelheid dichtwerken en haiku’s in te plannen. Dat is helaas niet zo gegaan zoals ik gewenst en bedoelt had. Op een of andere wijze heeft het programma geheel zelfstandig al mijn verkozen data en hoeveelheden van plaatsing op één hoop gegooid en gisteren alles ineens op de website gestort. Voor mij een heleboel maak- en planwerk de mist in, voor jou een ‘ontplofte’ mailbox wellicht.

Hoe dan ook, het was niet de bedoeling een onbewust ‘Paasboeket’ van woorden over je uit te storten. Ik kan weer aan de slag te zorgen dat er meer dichtwerken gemaakt gaan worden in de hoop dat deze gewoon als vanouds normaal op de website geplaatst worden zoals ik het aangeef.

Het is dus verre van een bewuste ‘stalkingspoging’ geweest. Hiermee hoop ik je duidelijkheid te hebben kunnen verschaffen over zoveel post.

Geniet je 2e Paasdag op een wijze die jou vervulling geef.

Warme groet, Mary-José Knuvelder.

6 gedachtes over “Verhaal. Ontplofte mailbox met gedichten en haiku’s.

 1. Ik vermoedde al dat dit niet de bedoeling was lieverd, maar heeft jou helaas een hoop werk opgeleverd…. Rustig aan en een fijne 2e paasdag gewenst xxx

  Geliked door 1 persoon

 2. 😅🤣🤣🤣🤣 Ik dacht al MJ verveelde zich denk ik met pasen🤣🤣 Hoe dan ook je gedichten en je “paasboeket” zijn prachtig. Ik geniet er iedere dag weer van🐣😍 Liefs en liefde lieve vriendin😘

  >

  Geliked door 1 persoon

 3. Dank je wel Diaantje voor je reactie. Nee, het was zeker niet de bedoeling en ik gis nog naar de oorzaak. In elk geval heb je ‘leesvoer’ genoeg zullen wij maar zeggen.

  Like

 4. Arme schat, zoveel werk en mislukte opslag voor een dagelijkse portie.
  Sterkte lieverd, had al een idee dat dit niet de bedoeling was 😬🤢

  Geliked door 1 persoon

 5. Tja Caroline . Soms zit het mee en soms zit het tegen. In dit geval veel werk gedaan voor wat er nu niet uitkomt. Nu kijken hoe ik het verkeerd gedaan heb of waar het aan ligt. Dit moet geen gewoonte worden he 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s