4 gedachtes over “Gedicht. Verboden

 1. Correct en herkenbaar ‼️

  Mijn zusje schreef mij onlangs.
  Directe omgeving hebben moeite met mijn geïnspireerde uitspraken.
  Gevolg. Door mij vernederen . Dacht echt dat ik een slecht mens was
  Buikgevoel en intens weten heeft mij op de been gehouden.
  Ik leef nu in mijn gekozen bubbel van verbondenheid. Klaar met de snelheid van deze maatschappij. Het moeten van opgelegde regels.
  Ik was volgzaam.
  Nee, mijn gekozen bubbel is mijn geborgen voelen.
  Mezelf ruimte geven. Kleinzonen zijn sterren kinderen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Das een hele lastige heb ik ervaren, nu laat ik mij (meestal) de mond niet meer snoeren, dankzij nuttige tips ❤️

  Geliked door 1 persoon

 3. Die keuze kunnen en mogen wij maken Leonie. Hetis jouw leven, je bent niet verantwoordelijk voor wat anderen van jou vinden of hoe ze over jou denken. Omarm jij jezelf maar, en stem daar op af. Omgeef je met mensen die jou voeden, vertrouw op je intuïtie en be-leef het leven op een voor jou vervullende wijze, omarmt door je kleinkids die je goed aanvoelt.

  Like

 4. Heel goed Caroline, al is het vaak wel eerst zien wat je gebeurd , dat er en herkennen en idd de keuze maken daar wel of niet in mee te gaan of jezelf als goed (genoeg) te omarmen en het leven vervullend te geneten op jouw manier/wijze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s