3 gedachtes over “Gedicht. Legitiem

  1. Er van uitgaande dat ales altijd correct verloopt, blijfst staan dat grondwet en de mensenrechten ten alle tijden gewaarborgd en gevolgd moeten worden. Als iet ethish en moreel niet klopt mag het niet, wat men ook bedenkt. De regering staat in dienst van ONS. Wij moeten ten alle tijden hen kunnen controleren. Gekozen wil niet zeggen dat wij dan ‘lijfeigenen’ kunnen worden als het kartel het zo wenst bv. Men kan/mag niet onze rechten zomaar wegnemen etc. omdat men iets vindt en wij hen gekozen hebben. Als men oproept tot discrimatie etc gaat dat mij ver over de grens van wat voor mij een democratische samenleving inhoudt. dwang, drang en uitsluitsel behoren niet in en democratische samenleving waarin vrije wil en keuze grondwettelijk is vastgelegd. Dat gaat voor mij verder dan alleen het overal mee eens zijn. Het is ronduit ongrondwettelijk en schendt ook de neurenbergcode.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s