5 gedachtes over “Gedicht. Het herschrijven

  1. Tja, een schrijver schrijft een boek. Bij vrije meningsuiting kan en behoort dat vrijelijk te mogen en te kunnen. Dingen herschrijven is een vorm van censuur, lijkt mij. Bovendien verplicht niemand je een boek te lezen, als het je niet aanspreekt pak je toch een ander boek.

    Like

  2. De meest logische oplossing lijkt ij nu ook Leonie. je moet het immers niet lezen. ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is en niet iedre lied spreekt je aan, luister niet of zet een andere plaat op;-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s